Kategorier
Frisör

Frisör Uppsala – frågor och svar 

Varför välja en frisör i Uppsala? Det är den absolut vanligaste frågan som finns gällande just frisörer i Uppsala, men det finns även fler. Vår förhoppning med den här texten är att vi, genom att svara på några av dessa frågor, ska ge dig en bättre bild av vad en frisör kan erbjuda, när du bör boka en tid – och hur du ska kunna välja rätt salong. Vi vill ge dig lite kunskap, lite nya idéer och allmänna tips och med det sagt – här kommer svaren på våra frågor! 

När måste jag välja en frisör i Uppsala? 

Vi skulle säga att det finns två tillfällen då en frisör är absolut nödvändig att besöka. Ska du byta frisyr och stil så är detta ingenting du gör hemma med din egen kökssax. Att byta frisyr handlar om att dels hitta rätt typ för den egna ansiktsformen för att framhäva de vackra dragen – dels också om att själva klippningen måste ske med kunskap och en utbildning i ryggen. Det andra tillfället där du bör besöka en frisör i Uppsala handlar om en färgning. Många väljer att göra detta hemma, men resultaten lämnar ofta – milt uttryckt – mer att önska. Att färga håret hos en professionell frisör i Uppsala ger exakt den färg du vill ha, utan att håret nöts och slits i onödan. 

Hur hittar jag rätt frisör i Uppsala? 

Genom att undersöka. Kolla priset, se över olika hemsidor, var uppmärksam på vilka som har sociala medier och hur pass aktiva de är där – det är en stor fördel om de hela tiden lägger upp bilder! – och hur pass enkelt det är att boka tid. Det senare innebär ofta att en fullbokad salong är bättre än en salong med stora hål i kalendern. Fullbokning är lika med kvalitet! 

Kan jag klippa mig själv? 

Om du är kille och vill ha snagg så är det bara att köra. I övrigt? Mer tveksamt. Man kan klippa sina toppar, men man bör också vara medveten om att det syns om det är snett – eller om man tagit för mycket. Nacken är svår att klippa till. Ta hjälp av en kompis i så fall, men bäst är att betala för en professionell klippning. 

För att kunna få mer information besök: hairstudiouppsala.com