Om oss

På GK Skincare tror vi att skönhet är mer än bara hudytlig. Det är en harmoni mellan kropp, sinne och själ. Med en passion för allt som gör oss friskare, vackrare och mer harmoniska, strävar vi efter att inspirera, informera och utrusta dig med de verktyg du behöver för att ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Vår resa

GK Skincare grundades av Greta Karlsson, en certifierad hudterapeut och livsstilsentusiast, som såg behovet av en holistisk approach till skönhet och välbefinnande. Bloggen startade som en liten personlig dagbok, där Greta delade sina hudvårdstips, hälsorutiner och reflektioner kring ett balanserat liv. Snabbt växte GK Skincare till en gemenskap där likasinnade individer samlas för att utforska, lära och växa tillsammans.

Vårt team

Vårt team består av passionerade experter inom skönhet, hälsa och livsstil. Varje medlem är unik i sitt expertområde men delar GK Skincare’s vision om en holistisk hälsosyn.

Greta Karlsson – Grundare och huvudredaktör. Greta har en bakgrund inom dermatologi och näring. Hon delar gärna med sig av sina insikter om hudvård och hur man genom en balanserad kost kan förbättra både hudens hälsa och övergripande välbefinnande.

Erik Lindberg – Fitness coach och wellness-specialist. Erik bidrar med experttips om fysisk träning och mental hälsa. Hans inlägg är fyllda med praktiska övningar och råd för att hålla sig i form både fysiskt och mentalt.

Linnea Jönsson – Makeupartist och trendanalytiker. Linnea är alltid först med de senaste trenderna inom skönhetsvärlden och delar generöst sina kunskaper om hur man skapar de mest aktuella lookerna.

Simon Ahlgren – Livsstilscoach. Simon fokuserar på den mentala och emotionella aspekten av välbefinnande, och hur man skapar en livsstil som speglar ens personliga värderingar och mål.

Vad vi erbjuder
Djupgående Artiklar och Guider: Vår blogg är fylld med informativa inlägg som täcker allt från hudvårdstips till djupdykningar i hur livsstilsval påverkar din hälsa.

Produktrekommendationer: Vi ger ärliga och grundliga recensioner av skönhets- och hälsoprodukter, så att du kan göra välgrundade val.

Workshops och Evenemang: Vi anordnar regelbundet evenemang där du kan lära dig mer om hälsosamma vanor, hudvård och personlig utveckling.

Vår filosofi
Hos GK Skincare förstår vi att varje individ är unik. Vi firar denna mångfald genom att erbjuda en mångsidig blogg som inte bara inriktar sig på yttre skönhet utan på hela spektrat av vad det innebär att må bra.